No tulipa noista mainituista Cullyn jatseista mieleen tarina, joka ei oikeastaan ole "mun" - tapahtumien keskiössä ei valitettavasti ole blogisti itse, joten mitään "oikeuksia" tähän juttuun ei ole, ja muutenkin on silkkaa kuulopuhetta - mutta toisaalta, tämän pihtaaminen voidaan käsittää vakavaksi loukkaukseksi Inhimillistä Uteliaisuutta kohtaan, joten menköön:

Palaamme tarinassa kesään 2006; Suisse Romandessa kahdeksan viikkoa yhtämittaista 30 asteen hellettä. Sveitsin bestikseni viettää keskikesän sunnuntaita Cullyn viinikylässä äitinsä kanssa, vilkuillen antiikkimarkkinoiden nimekkeellä vinttikomeroista kadunkulmiin kannettua rojua; nauttien iltapäivän läkähdyttävästä lämmöstä ja maminsa tasaisesta turinoinnista, blaah blaah, ajatukset vaeltelevat jossain edellisen illan tapahtumissa, oikeastaan tekisi mieli hyvin viileää valkoviiniä.

Puolihuolimattomasti bestikseni havaitsee katua lähestyvän seurueen, jonka kärjessä on niin huomattavan hyvännäköinen mieshenkilö, että se on luettavissa olemuksesta jo parinkin korttelin päästä. Flirtti frendini valmistautuu vaihtamaan ns. silmiksen ja nostaa aurinkolasit otsalleen. Mies tekee samoin. Laiskanletkeää vilkuilua ja oikean ajoituksen hakemista, kunnes etäisyyttä on enää kymmenisen metriä, ja bestikseni havainnoi miehen olevan pukeutunut e-rit-täin hyvinleikattuun kapeaan pukuun - joka on vettä valuvan märkä, kuten koko kundi.

Tämä tietenkin herättää frendini täyden tarkkaavaisuuden, ja sekunnin sadasosan kuluttua hänen aivonsa iskevät kehon halki melkoiset sävärit - kohde on Keanu Reeves.

Suissettaren kuuluu olla todella kuul, joten frendikin ignooraa läpättävän sydämensä ja alkavan hyperventiloinnin, ja ohitushetkelle kyseinen onnettaren suosikki ja itse Keanu vaihtavat sen merkitsevän virnuilevan katseen, jota oli jo koko korttelinmitta pohjustettu. Myöhemmin, pumpun tahdistuessa normaalifrekvenssille, frendini jututtaa vaivihkaa keskenään kohisevia kyläläisiä: Monsieur Reeves oli vilvoitellakseen yllättäen loikannut kylän laivalaiturilta järveen täysissä pukeissa.

Alla esitän todisteen A; Cullyn laituri samaisena kesänä

1239272421_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No huhupuheen mukaan Keanun sisko asuu Cully kylillä; ja ei, ei onnistu - sieltä on aivan mahdoton saada asuntoa, edes kapista kellariluukkua, jossa päivystää kiikarin kanssa ensi kesää, eikä kylillä telttailuakaan katsota hyvällä.

Hitsin riemukasta pääsiäisen aikaa, kaikki ikiomat lukijani; aion viettää aikani suksilla, evääksi suklaata ja kaakaota ja se retkimieli.