Mikä levollinen laiskimus-viikko.

Mies duunimatkalla, ja pikkuvaimo puuhailee kotona. Nimenomaan puuhailee, mitään tulosta en ole tehnyt - ok, pisteet sais ehkä siitä, että pesin lehmäntaljan, ohjeiden mukaan: "suihkuta pesuaine, anna kuivua, valmis". (-se mikään pesuaine ollut, vaan hajuste, ikkunat auki seuraavat viikot.) Piti myös pestä molempien partsien laatat, mutta kun aloitan projektin menemällä tuijottamaan niitä, päädyn ihmettelemään bambuani, joka nyt sitten kupsahti Italian reissun aikana, vaikka sen kumppani vain tuuheutui, onpa kummaa, ja sitten huomaan, että tässähän on tätä aurinkoa, ja sääriin pitäisi saada väriä.

Täällä on mielenkiintoinen sää - iltapäivään mennessä lämpö nousee jonnekin +30 liepeille, ja sitten illalla seitsemän jälkeen räjähtää ukkonen. Eli ei täällä mitään voi tehdä, pyöriä vaan ja lööbäillä. Koiraa v*tuttaa, päivällä on liian kuuma käpötellä sen mustissa turkiksissa, ja illalla tulee vettä niin kovaa, että sattuu korviin, silmiin ja kuonoon. Mies on poikkeuksellisesti autolla matkoilla, joten ei päästä kätsysti vuorille tai edes lähimetsän siimekseen. Koira on muuttanut kylpyhuoneen nurkkaan murjottamaan.

Kalenterissa on lista Roikkuvia Asioita, joita oli tarkoitus nytkähdyttää tämän viikon aikana eteenpäin, mutta keskityn sensijaan epäolennaisuuksiin. Kuljeskelen ananasmehu-on-the-rocks kädessäni huoneesta toiseen ja siirtelen huolimattomasti esineitä, vilkuilen lehtiä ja nettiä. Muutama viikko (-kyllä, viikko) sitten tyhjensin kaapista kaikki paperit, kansiot ja muut sälät olohuoneen lattialle, tarkoitus oli käydä ne läpi, järjestää ja hävittää kaikki turha - nyt tuuppasin ne setvimättä kaikki takas kaappiin. Kun ei huvita, eikä se edes harmita.

Ainoa viikon aikataulutettu asia on retki paikalliseen videovuokraamoon- sinne on laahauduttava helteessä juuri ennen ukkosta. Myöhään yöhön katselen jenkkihuttua ja harmittelen, etten millään viitsinyt hakea BP:ltä jädeä; sohvan kaikkii tyynyt on pysyvästi koottu tukemaan puoli-istuvaa leffamaraton-asentoa. Tää on näitä lötköjä kissanpäiviä yksin kotona.