Kauden Ne Bileet ovat tänä yönä: mun Sveitsin bestiksen firman design-messut ja ennenkaikkea niiden jatkot. Viime vuonna samat kemut oli viehkosti ränsistyneen gootti-linnan puutarhassa, jossa oli esillä myös kirkkaan värisiä ufon näköisiä eko-jaguzzeja, joita suomalainen kutsuisi ihan vaan paljuksi. Kutsussa oli kehotettu ottamaan simmarit mukaan, ja ällistyksekseni sveitsittäret todellakin heittelivät huolella valitut cocktail-hepenensä veks, kaivoivat käsilaukuistaan bikinit ja pulahtivat poreisiin. Illan tähtenä temppuili valkoinen sirkusponi, joka tosin oli second best-ratkaisu - hurmaavan jalat pilvissä leijaileva frendini kun tuoreen tuttavuutemme luomassa Suomi-intoilussaan olisi halunnut bilekansan sekaan hengailemaan poroja. Jouduin hetkeksi vieraaseen rooliin eli järjen ääneksi valistamaan, että ymmärtääkseni poro saa sydärin jos se raahataan näille leveysasteille, jossa kesäiset lämmöt pyörivät lähes 30 asteessa, ja vaikka olisin väärässä kun en mikään biologi ole, epäilen, ettei porolauma kovin sujuvasti seurustele 500 hengen cocktail-bileissä hengissä ollessaankaan. Ziiiiiis mikä tylsimys mä olen. 

Tänä vuonna hipataan lähikaupungissa Vevyssä vanhassa arvokkaassa kylpylähotellissa aamukolmeen, jonka jälkeen nostamme vauhtia miehen kanssa; tavoite olisi ehtiä himaan Lausanneen puoli viideksi lentokenttätaksiin, joka noutaa kohti Geneven kenttää ja viikon reissua. Suoraan Veveystä se käbi ei voi meitä tietenkään hakea, koska paljon nastempaahan on toikkaroida pitkin poikin aamuöistä Vaudia ja hankkia helevetillinen laskuhumala lennolle.

Tänään kotona liimailen silikonityynyjä hippapopoihin; jospa tällä kertaa ei tarvitsisi tuskastuneena nakata kenkiä sohvan taakse jemmaan kesken illan.

P.S. Kiitos Sarami kommentista; olitkin mun eka kommentoija. Tää tsydeemi ei jostain syystä anna mun vastata kommenttilootaan; ihmettelen asiaa joskus myöh.